Pipitér Décor

Miért minket válasszatok 2024-ben is?

Álmodjatok bármilyen stílusú esküvőről, mi megvalósítjuk! Szeretjük a következő mondatot hallani, amikor meglátjátok az általunk feldíszített helyszínt; „Pont ilyenről álmodtunk!”

A teljes esküvői dekorációt precízen, gondosan, aprólékosan; a legapróbb részletekre is figyelve tervezzük meg és kivitelezzük.

Nem ismerünk lehetetlent!

Minden általunk készített esküvői dekoráció egyedi és megismételhetetlen.

Mi nemcsak elkészítjük a virágdíszeket, hanem teljeskörű, komplett dekorációs szolgáltatást nyújtunk (hangulatfények, fényfüggönyök, esküvői textíliák, dekorációs kellékek, ültetőkártyák kihelyezése, boldogságkapu és egyéb kellékek bérlése).

Kizárólag minőségi és friss virágokkal, alapanyagokkal, kellékekkel dolgozunk.

21 év tapasztalatával rendelkezünk.

Folyamatosan képezzük magunkat, megismerve a legújabb esküvői trendeket, technikákat, alapanyagokat.
Munkáinkban a szakértelmünkön túl a szívünk-lelkünk is benne van, hiszen a munkánk egyben az életünk is!

Akármennyi kérdésetek is van, mindig mindenre szívesen válaszolunk!
Azért dolgozunk, hogy ez legyen a legszebb napotok!

Ha mindez fontos nektek, akkor szeretettel várunk benneteket!

Muci és Réka

Elérhetőségeink:

Tel.: +36 70 434 8734 vagy +36 70 612 7053
E-mail: info@pipiterviraguzlet.hu

Kinga és Gábor

A KÉPEKET KÉSZÍTETTE HALMOS JUDIT PHOTOGRAPHY

2022-es esküvői trend

Az idei év esküvői trendjei különösen kedvesek számunkra, hiszen minden irányzat középpontjában a természetesség áll. Ezt a természetközeliséget az is jól mutatja, hogy idén egyre több pár tervezi, hogy a szabadban tartja esküvőjét. Szerintünk minden évszaknak megvan a maga kis varázsa. A különböző szezonokra jellemző színek és virágok összhangja teszi igazán bájossá a dekorációt. Ki ne szeretne a családja körében hóesésben férjhez menni, s utána forralt bolt iszogatni? Esetleg egy hangulatos nyári estén a csillagos ég alatt táncolni élete párjával?

2022-es év egyik fő irányvonala az egyszerűség és a természetesség. Az esküvői virágkötészetben és dekorációkban idén a hagyomány és a kortárs stílus finom összhangja jelenik meg. Ez az egyensúly a modern formákban és klasszikus virágok felhasználásában nyilvánul meg. Színeket tekintve az örök klasszikusok a pasztell árnyalatok, viszont az idei évben egyre több menyasszony választja a kifinomult, halvány, de mégis merészebb színeket (ilyen például a halvány kék, rózsaszín, citromsárga, narancssárga, zöld). Az idei évben egyre inkább előtérbe kerülnek a száraz virágok, termések rafinált kombinációja az esküvői virágkötészetben, melyekkel igencsak különleges hatást lehet elérni például egy őszi esküvő esetén.

A másik irányzatot egyszerűen csak „Bridgeton-stílusnak” neveznek a nagy népszerűséget elért Netflix sorozat után. Középpontjában szintén a természetesség, az elegancia és a visszafogott luxus keveréke áll. Úgyszintén előtérbe kerülnek az elegánsan dekorált kerti helyszínek. Ezt a stílust leginkább úgy tudjuk megfogalmazni el, mint egy elegáns angol kerti parti egy Jane Austin regényből. A stílus megvalósításához igen kedvelt a hortenzia, angol rózsa, dália.

Pasztell varázs

A KÉPEKET KÉSZÍTETTE KISS DÁVID

Csodaország

A KÉPEKET KÉSZÍTETTE FILIN ILIA

Megálmodtuk, megalkottuk!

A KÉPEKET KÉSZÍTETTE FILIN ILIA

A KÉPEKET KÉSZÍTETTE KISS DÁVID

Évi és Balázs

A KÉPEKET KÉSZÍTETTE HALMOS JUDIT PHOTOGRAPHY

A KÉPEKET KÉSZÍTETTE KISS DÁVID

Zsuzsi és Attila

A KÉPKET KÉSZÍTETTE MAGYAR LEVENTE

Bogi és Dávid

A KÉPEKET KÉSSZÍTETTE CSÍK DÁVID

Anikó és Sándor

A KÉPEKET KÉSZÍTETTE MOMENTO FOTÓ

Lisette és Balázs

Maja és Zoli

A KÉPEKET KÉSZÍTETTE SZAPPANOS BÁLINT

Diána és Attila

A KÉPEKET KÉSZÍTETTE SZAKÁLLAS GÁBOR